• Fatima

Bye 2019, Hello 2020!

En zo zit er weer een jaar op. Wat is 2019 voorbij gevlogen! Terwijl ik de foto's aan het verzamelen was voor dit filmpje zag ik pas wat er allemaal weer voorbij gekomen is dit afgelopen jaar. Teveel om in een kort filmpje te stoppen. Ik heb er een paar hoogtepunten uitgehaald zoals de jaarlijkse modeshow in Oud Rijswijk, de leuke foto's van de tassenactie, de boterkoek van Sjaan, de pretty feet salon en de eyebrowbar van Kim van der Drift gecombineerd met de modeflitsen van Groots!, samen met Petra naar Guus met een zachte G, de Girls Night out bij Groots!, mijn minute of fame bij Omroep West en natuurlijk de allergezelligste avond van het jaar tijdens het Dickensfeest in kerstsfeer! En...niet te vergeten de ontzettend leuke maand waarin we ons 12,5 jarig jubileum hebben gevierd. Wat was dat een leuke tijd! Elke week een leuke actie, weggeef momenten, foute filmpjes en heeeeeel veel leuke berichten, cadeau's, bloemen, taarten en gezelligheid. Wat was het leuk, dank jullie wel daarvoor!

Wij kijken weer uit naar een mooi jaar Groots! waarin we jullie weer blij hopen te maken met mooie collecties, goed advies, een luisterend oor en een lekker kopje koffie met hopelijk veel baksels van Sjaan.


Wij wensen jullie allemaal een heel gelukkig, liefdevol, gezond en vooral gezellig 2020!


Liefs, Fatima


91 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Herenstraat 82 
2282 CA Rijswijk
070 – 3903810
info@groots.nl
KvK 27291277

Di t/m vr:

11.00 tot 17.00 uur

Za:

10.00 tot 16.00 uur

SERVICE

Ongedragen kleding met de prijskaartjes eraan nemen we retour, binnen 8 dagen na aankoop met kassabon. Te ruilen voor iets anders of een tegoedbon. 
Niet te ruilen of retourneren: afgeprijsde artikelen, badkleding, alle soorten lingerie, kousen en panty's. In de winkel geven wij u deskundig advies en hebben wij een ruime pasgelegenheid voor u.

SocialMedia_icon_instagram.png
SocialMedia_iconen3.png

© 2020 GROOTS!  webdesign door delaroche

SocialMedia_iconen.png
SocialMedia_iconen2.png