• Fatima

Carry2Care

Nieuw bij Groots! is het mooie tassen concept van Carry2Care. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar er zit ook nog eens een mooi verhaal achter.

Hoe werkt het precies?

Je kunt geheel naar eigen wens je tas samenstellen. Van de tas, tot de banden tot de pushringen. Daarnaast houdt het niet op bij één tas, maar je kunt meerdere tassen bij elkaar dragen en eindeloos combineren.

De tassen

In dit concept streven wij naar een zero-wast filosofie en wordt restleer gebruikt om bewust om te gaan met overbodig afval. De tassen worden daarom gemaakt van restleer. Dit maakt jouw tas nog unieker!

De banden

De band dat je kiest, staat voor het goede doel wat je steunt. Ieder goed doel heeft een eigen band. Van elke verkochte Carry2Care band wordt €5,- gedoneerd aan het goede doel waar jou hart naar uit gaat.

De volgende goede doelen worden gesteund: KWF Alzheimer Nederland War Child Ronald McDonald Kinderfonds Hartstichting Geef Carry2Care cadeau!

Naast deze super gave tas die je helemaal zelf samenstelt, zorgen wij er ook voor dat we er een mooi cadeau van maken. Hierdoor heb je én het perfecte cadeau en steun je een goed doel naar keuze. Daarnaast is het ook mogelijk alleen de tas of alleen het hengsel cadeau te doen. Dan kan de ontvanger zelf de tas verder samenstellen.

179 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Herenstraat 82 
2282 CA Rijswijk
070 – 3903810
info@groots.nl
KvK 27291277

Di t/m vr:

11.00 tot 17.00 uur

Za:

10.00 tot 16.00 uur

SERVICE

Ongedragen kleding met de prijskaartjes eraan nemen we retour, binnen 8 dagen na aankoop met kassabon. Te ruilen voor iets anders of een tegoedbon. 
Niet te ruilen of retourneren: afgeprijsde artikelen, badkleding, alle soorten lingerie, kousen en panty's. In de winkel geven wij u deskundig advies en hebben wij een ruime pasgelegenheid voor u.

SocialMedia_icon_instagram.png
SocialMedia_iconen3.png

© 2020 GROOTS!  webdesign door delaroche

SocialMedia_iconen.png
SocialMedia_iconen2.png