contact

"Bent u tevreden, zeg het anderen. Heeft u klachten, zeg het ons."

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag, opmerking of leuk bericht? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Afhankelijk van de drukte in de winkel kan dat soms wat langer duren. We doen ons best om je binnen 48 uur een antwoord te sturen.

SocialMedia_iconen3grijs.png
SocialMedia_icon_instagramgrijs.png
SocialMedia_iconen2grijs.png
SocialMedia_iconengrijs.png

ROUTE

Groots! is dé grote maten winkel in Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Bij een bezoek aan Groots! is het leuk om gelijk een kijkje te nemen in dit mooie historische winkelcentrum.

 

Rijswijk is nabij plaatsen als Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten en Westland.

 

NAVIGATIE:

Een groot gedeelte van de Herenstraat is alleen bereikbaar voor voetgangers. Daarom kun je op het navigatiesysteem het best kiezen voor Ruysdaelplein 1 Rijswijk of Schoolstraat 2 Rijswijk. Beide adressen zijn dichtbij Groots!

 

ROUTE & PARKEREN:

Vanuit Amsterdam/Rotterdam/Utrecht volg borden Rijswijk Centrum. Ga over de Hoornbrug en ga bij het tweede stoplicht linksaf. Volg de weg naar links en ga bij tweede kruispunt naar rechts. Rijd de Rembrandtkade af en houd op het pleintje (Ruysdaelplein) rechts aan. Aan de rechterkant ziet u een winkelstraat. Dit is de Herenstraat. U kunt in de Schoolstraat (eerste zijstraat rechts) parkeren. Overdag kunt u gratis parkeren, vanaf 18.00 uur betaald via mobiel parkeren.

 

OV:

Bus/tramhalte ‘Herenstraat – Rijswijk’ is (aan het begin van de Herenstraat) op 5 minuten loopafstand. Bij deze halte stoppen:
– bus 23 (Scheveningen Noorderstrand – Kijkduin)
– tram 1 (Delft Tanthof – Scheveningen Noorderstrand)
– tram 15 ( centraal station – Nootdorp)

Voor de route naar de winkel in Google Maps:

Klik hier

 

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Herenstraat 82 
2282 CA Rijswijk
070 – 3903810
info@groots.nl
KvK 27291277

Di t/m vr:

11.00 tot 17.00 uur

Za:

10.00 tot 16.00 uur

SERVICE

Ongedragen kleding met de prijskaartjes eraan nemen we retour, binnen 8 dagen na aankoop met kassabon. Te ruilen voor iets anders of een tegoedbon. 
Niet te ruilen of retourneren: afgeprijsde artikelen, badkleding, alle soorten lingerie, kousen en panty's. In de winkel geven wij u deskundig advies en hebben wij een ruime pasgelegenheid voor u.

SocialMedia_icon_instagram.png
SocialMedia_iconen3.png

© 2020 GROOTS!  webdesign door delaroche

SocialMedia_iconen.png
SocialMedia_iconen2.png