top of page
groots_tas_logo_roze_transparant.png
contact

"Bent u tevreden, zeg het anderen. Heeft u klachten, zeg het ons."

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag, opmerking of leuk bericht? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij proberen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Afhankelijk van de drukte in de winkel kan dat soms wat langer duren. We doen ons best om je binnen 48 uur een antwoord te sturen.

Bericht succesvol verzonden!

Dit formulier accepteert geen inzendingen meer.

SocialMedia_iconen3grijs.png
SocialMedia_icon_instagramgrijs.png
SocialMedia_iconen2grijs.png
SocialMedia_iconengrijs.png

ROUTE

Groots! is dé grote maten winkel in Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Bij een bezoek aan Groots! is het leuk om gelijk een kijkje te nemen in dit mooie historische winkelcentrum.

 

Rijswijk is nabij plaatsen als Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leidschendam, Scheveningen, Wassenaar, Voorschoten en Westland.

 

NAVIGATIE:

Een groot gedeelte van de Herenstraat is alleen bereikbaar voor voetgangers. Daarom kun je op het navigatiesysteem het best kiezen voor Ruysdaelplein 1 Rijswijk of Schoolstraat 2 Rijswijk. Beide adressen zijn dichtbij Groots!

 

ROUTE & PARKEREN:

Vanuit Amsterdam/Rotterdam/Utrecht volg borden Rijswijk Centrum. Ga over de Hoornbrug en ga bij het tweede stoplicht linksaf. Volg de weg naar links en ga bij tweede kruispunt naar rechts. Rijd de Rembrandtkade af en houd op het pleintje (Ruysdaelplein) rechts aan. Aan de rechterkant ziet u een winkelstraat. Dit is de Herenstraat. U kunt in de Schoolstraat (eerste zijstraat rechts) parkeren. Overdag kunt u gratis parkeren, vanaf 18.00 uur betaald via mobiel parkeren.

 

OV:

Bus/tramhalte ‘Herenstraat – Rijswijk’ is (aan het begin van de Herenstraat) op 5 minuten loopafstand. Bij deze halte stoppen:
– bus 23 (Scheveningen Noorderstrand – Kijkduin)
– tram 1 (Delft Tanthof – Scheveningen Noorderstrand)
– tram 15 ( centraal station – Nootdorp)

Voor de route naar de winkel in Google Maps:

Klik hier

route
bottom of page