top of page

Fall Fashion Facts

Het nieuwe modeseizoen is weer begonnen. We hebben de afgelopen weken ontzettend veel kleding door ons handen gekregen. Het is weer heerlijk om al die mooie najaars & winterstoffen weer te voelen en te zien. Op het moment dat ik bezig ben met het inkopen van de collecties heb ik een beeld in m'n hoofd hoe ik het graag in de winkel zou willen zien. Het is altijd weer spannend of dat in de praktijk dan ook echt zo is. Ik zie de merken bij de inkoop tenslotte niet naast elkaar hangen. Voor mij is het dan ook een feestje als het zo uitpakt zoals ik het in m'n hoofd had. Dit seizoen is dat voor mij echt gelukt en ben ik super trots op de collectie die nu in de winkel hangt. Ik nodig jullie dan ook van harte uit om te collecties te komen bewonderen!


Liefs, Fatima


87 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze


bottom of page